Weer misstap Milan door prachtgoal oud-PEC-spits, Boadu gelijk

28 november 2021, 17:05
Weer misstap Milan door prachtgoal oud-PEC-spits, Boadu gelijk

Lang leek het erop dat AC Milan en Napoli ongenaakbaar waren in de Serie A en onderling gingen uitmaken wie er dit jaar kampioen van Italië zou worden. Milan heeft echter inmiddels nu voor de derde wedstrijd op rij punten verloren. Tegen Sassuolo ging het met 1-3 af, mede door een fenomenaal doelpunt van oud-PEC-spits en voormalig PSV'er Gianluca Scamacca.

Milan had begin november slechts één competitiewedstrijd gelijkgespeeld en de rest allemaal gewonnen. Begin deze maand speelde het echter ook gelijk tegen stadgenoot Inter, waarna vorige week een 4-3 nederlaag volgde tegen Fiorentina. De wedstrijd tegen Sassuolo begon nog voortvarend met een doelpunt van Alessio Romagnoli, maar daarna gaf het het helemaal uit handen.

Drie minuten later was een wereldgoal van Scamacca het startsignaal voor een uitstekend vervolg van Sassuolo. De Italiaan schoot de bal vanaf twintig meter ongenadig hard in de kruising. Met wat hulp van Simon Kjaer leek hij ook de tweede treffer te maken, maar uiteindelijk werd het een eigen goal van de Deen. Domenico Berardi maakte er nog 1-3 van. Door de nederlaag loopt Inter in tot op één punt, terwijl Napoli later op de avond tegen Lazio kan uitlopen.

Boadu kan zijn stempel weer niet drukken

Myron Boadu begon zondag in de thuiswedstrijd tegen AS Monaco op de bank. Na een uur spelen kwam hij binnen de lijnen om nog verandering te brengen in de gelijke stand (1-1). De Nederlander kon daarentegen niets meer betekenen voor zijn club, waardoor Monaco inmiddels op een teleurstellende achtste plaats staat in de Franse competitie, net onder tegenstander Strasbourg

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen