Voormalig PSV-goalie Room verlengt contract in Verenigde Staten

4 december 2021, 13:14
Voormalig PSV-goalie Room verlengt contract in Verenigde Staten

Voormalig Vitesse- en PSV-doelman Eloy Room heeft voor twee seizoenen bijgetekend bij zijn club Columbus Crew in de Verenigde Staten. Dat maakt de international van Curacao zaterdag bekend op Twitter.

"Ik ben blij dat ik mag aankondigen dat ik hier zal blijven de komende jaren. Laten we samen nog meer wedstrijden winnen", schrijft de sluitpost, die met de Arnhemmers in 2017 de beker won. De geboren Nijmegenaar kroonde zich in Amerika in de Major League vorig jaar al kampioen met zijn club.

Lees ook: Keeper Room 'zeer geïnteresseerd' in Vitesse-vacature

Room verdedigde tot dusver 59 keer het doel van Columbus Crew. "We zijn erg blij dat Eloy deel blijft uitmaken van Columbus Crew voor de volgende twee seizoenen", zegt Tim Bezbatchenko, president en general manager bij de club. "Sinds hij bij ons is heeft hij niet alleen goed gepresteerd op het veld, maar heeft hij ook zijn waarde als ervaren speler en leider in de kleedkamer bewezen."

Afgelopen voorjaar werd Room nog gelinkt aan een terugkeer bij Vitesse, nadat doelman Remko Pasveer had bekendgemaakt te gaan vertrekken uit GelreDome. Van een hereniging bij de huidige nummer zes in de Eredivisie kwam het echter niet en Pasveer tekende bij Ajax.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen