Ajax-aanvoerder Tadic wil revanche op FC Utrecht: "Niet vergeten"

14 januari 2022, 20:24

Dusan Tadic (33) zint op revanche op FC Utrecht. De captain van Ajax wil wraak nemen op de pijnlijke nederlaag die de Amsterdammers eerder dit seizoen leden in de Johan Cruijff Arena (0-1) tegen de Domstedelingen. "We zijn die wedstrijd in Amsterdam niet vergeten." 

Dat vertelt Tadic op het clubkanaal van Ajax, waarmee hij uiteraard aangeeft revanche te willen. "FC Utrecht is altijd sterk tegen Ajax. Maar wij zijn erg gemotiveerd om te winnen, omdat we de vorige keer verloren. Toen waren we slordig", oordeelde de Serviër. Ditmaal is FC Utrecht in een beduidend mindere vorm en Maarten Paes – de sta-in-de-weg tijdens de vorige ontmoeting – is inmiddels gedegradeerd tot bankzitter.

Daar tegenover staat wel dat Ajax met Sébastien Haller en Andre Onana enkele spelers mist door de Afrika Cup. "Maar wij hebben een nieuwe speler binnen de selectie", glimlacht Tadic over aanwinst Brian Brobbey. De sterke spits wordt in de basis verwacht tegen de Domstedelingen in de punt van de aanval op de plek van Haller.

Lees ookDe grote titelwijzer: wie wordt dit jaar kampioen in de Eredivisie?

Of Ajax nog spelers moet missen vanwege corona, waardoor het trainingskamp in Portugal werd afgebroken, is onduidelijk. "Iedereen is klaar om weer te beginnen. Dat kan het beste met wedstrijden. Het is fijn dat je dan direct een sterke tegenstander treft", vindt Tadic, die het restant van het afgebroken trainingskamp niet heeft gemist. "We hebben hier ook hard getraind. Zelfs het weer was eigenlijk prima. Geen probleem dus."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen