'Ajax kan talent van de hand doen: Malmö en Rosenborg doen bod'

6 januari 2022, 15:18
Foto: © ProShots

Victor Jensen kan zijn carrière voortzetten in Scandinavië. De middenvelder is onbetwist bij Jong Ajax, maar komt er bij het eerste elftal nauwelijks aan te pas. Dit seizoen deed hij slechts één keer mee in de Eredivisie. Tegen NEC mocht hij veertien minuten spelen. Malmö FF en Rosenborg BK willen van die situatie profiteren.

Jensen hoort inmiddels tot de vaste selectie van de Amsterdammers, maar komt dus nauwelijks aan spelen toe. Dat zorgt voor problemen. Op vrijdagavond kan hij niet met de beloftenploeg meedoen omdat hij in het weekend wellicht nog in actie moet komen bij de hoofdmacht. De middenvelder gaf eerder al aan dat hij dan liever ontbreekt bij het eerste en voor zijn minuten kan gaan in de Keuken Kampioen Divisie. "Als ik alleen maar op de bank zit, is dat niet goed. Op mijn leeftijd wil ik meer speeltijd", vertelde hij onlangs aan het Deense Tipsbladet.

Die uitspraken zijn opgevallen bij de Noorse en Zweedse club. Het medium weet te melden dat Rosenborg en Malmö inmiddels een officieel bod hebben uitgebracht op Jensen, die inmiddels 21 jaar is. De middenvelder is realistisch: hij ziet dat er bij Ajax teveel concurrentie is om zich in een kort tijdsbestek in de basis te spelen. Daarom zou hij zelf wel oren hebben naar een nieuwe werkgever.

Jensen verscheen woensdag als enige speler niet op het veld tijdens het winterse trainingskamp van de Amsterdammers in Portugal. Dat had mogelijk met een coronabesmetting te maken. Binnen de selectie werd een speler positief getest, waarna meteen het hele trainingskamp geschrapt werd. De teller van besmette spelers zou inmiddels op vier staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen