Cambuur en Feyenoord blokkeren uitgaande transfers

31 januari 2022, 10:15

SC Cambuur is niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Mees Hoedemakers. De 23-jarige middenvelder, die de laatste weken met een blessure kampte, stond in de belangstelling van het Deense FC Midtjylland. Cambuur voelt echter niets voor een vertrek van de voormalig AZ'er.

Dat schrijft Voetbal International. Midtjylland hoopte Hoedemakers op de slotdag van de transfermarkt naar Denemarken te halen, maar door die transfer moet een streep. Cambuur houdt de middenvelder aan zijn contract dat tot de zomer van 2023 loopt. De Friezen hebben al meerdere aanbiedingen afgewezen en lijken ook niet geïnteresseerd in een hoger bedrag. Voor Hoedemakers zal dat een teleurstelling zijn: Midtjylland is koploper in Denemarken en mag daarom dromen van Champions League-voetbal.

Hendriks

Ook Feyenoord verwacht geen drukte meer bij de uitgang. De Rotterdammers hopen zich weliswaar nog te versterken met Philippe Sandler, maar dat betekent niet dat er een andere verdediger mag vertrekken uit De Kuip. Ramon Hendriks zou na de komst van Sandler zakken in de pikorde, maar Feyenoord besluit de jonge verdediger bij de selectie te houden.

Dat weet VI. Hendriks geldt dit seizoen als back-up voor centrale verdediger Marcos Senesi, maar kan ook uit de voeten als vervanger van linksback Tyrell Malacia. Hij lijkt zich na de komst van Sandler op die positie te moeten richten. Eerder haalde Feyenoord al Jorrit Hendrix die eveneens in de achterhoede kan spelen, maar hij is vooral voor het middenveld gehaald.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen