Greenwood onder vuur: vriendin deelt foto's van mishandeling

30 januari 2022, 10:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United-aanvaller Mason Greenwood is zondagochtend in opspraak geraakt. Dit omdat zijn vriendin, Harriet Robson, op Instagram foto's deelde waarop te zien is dat de voetballer haar heeft mishandeld. Ook volgde er een geluidsopname waarop te horen is hoe Greenwood Robson dwingt om seks met hem te hebben.

Via Instagram deelde Robson foto's van zichzelf onder het bloed en vol met blauwe plekken. 'Voor iedereen die wil weten wat Mason Greenwood mij daadwerkelijk aandoet', schreef ze daarbij. Op de geluidsopname die volgde was te horen hoe de twintigjarige speler bleef aandringen nadat Robson vertelde dat ze geen seks met hem wilde. Inmiddels heeft Robson de foto's en de opname verwijderd en zelfs haar gehele profiel leeggehaald.

Een woordvoerder van Manchester United heeft inmiddels van zich laten horen, maar wilde nog niet te veel kwijt over de situatie. "Wij zijn ons bewust van de beelden en beschuldigingen die op social media circuleren", citeerde Manchester Evening News. "De club tolereert geen enkele vorm van geweld, maar wil verder niet reageren tot de details zijn vastgesteld."

Het is niet bepaald de eerste keer dat Greenwood in opspraak raakt. Samen met Phil Foden werd hij in 2020 naar huis gestuurd van de Engelse nationale ploeg, nadat de twee tegen de corona-protocollen in vrouwen op bezoek hadden gehad op hun hotelkamer. De aanvaller bood destijds zijn excuses aan, maar moest een week later opnieuw door het stof toen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/372372/greenwood-opnieuw-door-het-stof-na-lachgasincident/,_blank,beelden opdoken] waarop te zien was dat hij lachgasballonnen gebruikte. 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen