Greenwood opgepakt door politie op verdenking van verkrachting

30 januari 2022, 18:12   Bijgewerkt: 30 januari 2022, 19:03

De rel rondom Machester United-aanvaller Mason Greenwood duurt voort. Het talent werd er eerder vandaag van beschuldigd zijn vriendin te hebben mishandeld, kreeg van zijn werkgever te horen dat hij voorlopig niet welkom is en is nu ook nog eens opgepakt door de politie. Hij is gearresteerd op verdenking van zowel mishandeling als van verkrachting.

The Greater Manchester Police laat weten in een statement dat hij is opgepakt, zonder zijn naam specifiek te noemen. 'De politie in Manchester is er eerder vandaag op geattendeerd door middel van foto's en video's dat een vrouw betrokken is geraakt bij incidenten met fysiek geweld. De verdachte is inmiddels opgepakt en is in de twintig jaar. Er is een onderzoek gestart en hij is aangehouden op verdenking van mishandeling en verkrachting.'

Zijn (voormalig) vriendin Harriet Robson plaatste deze foto's en video's op haar eigen sociale media. Hierop was te zien dat ze volledig onder het bloed zat en op de audio was te horen dat Greenwoord haar dwong om seks te hebben. Op basis van deze beelden is de aanvaller opgepakt en er wordt momenteel een politieonderzoek uitgevoerd.

Hoewel Greenwood alle schijn tegen heeft, wil FCUpdate.nl benadrukken dat het slechts om verdenking gaat. Zolang niet is bewezen dat de beelden, geluidsfragmenten en beweringen echt zijn, blijft Greenwood onschuldig. Het politierapport zal verdere verheldering moeten geven.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen