'Groot Eriksen-nieuws lijkt aanstaande: Deen tekent bij Brentford'

17 januari 2022, 13:50

Zondag circuleerde het gerucht in Engelse media dat een club in de Premier League voornemens zou zijn om Christian Eriksen een contract voor te schotelen. De naam van de club lijkt inmiddels bekend: promovendus Brentford.

The Athletic meldt dat de Deense middenvelder tot het einde van het seizoen gaat tekenen bij de Londense club, die dit seizoen verrast met een plaats in de middenmoot. Zondag ging Brentford echter wel hard onderuit bij het Liverpool van Virgil van Dijk: 3-0.

Het medium stelt dat Brentford in het contract tevens een optie voor een extra seizoen heeft opgenomen. The Bees, die afgelopen seizoen promoveerden naar het hoogste niveau, hebben al liefst acht Deense selectiespelers onder contract staan. Een van hen is oud-PSV'er Mathias 'Zanka' Jörgensen. Ook de trainer van Brentford, Thomas Frank, is een Deen.

Eriksen zit sinds zijn vertrek bij Internazionale zonder club. De oud-Ajacied mag niet meer in Italië voetballen nu hij een defibrillator heeft gekregen. Eriksen zakte afgelopen zomer in elkaar tijdens het Europees kampioenschap, waar hij werd getroffen door een hartstilstand. Even werd ook gesproken over een terugkeer naar Ajax, maar dat lijkt nu dus van de baan.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen