'Papierwerk scheidt Ihattaren van 1,5-jarige deal met FC Utrecht'

18 januari 2022, 13:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hoewel het enigszins stil geworden is rondom Mohamed Ihattaren (19) en zijn transfer naar FC Utrecht, is een deal nog altijd in de maak. De Domstedelingen zijn voornemens om de middenvelder annex aanvaller voor liefst achttien maanden te huren. Dat er momenteel nog geen witte rook is, heeft te maken met het papierwerk.

Dat schrijft Voetbal International over de mogelijke deal tussen Juventus en FC Utrecht. 'Er bestaat nog altijd een goede kans dat Mohamed Ihattaren aansluit bij de groep', schrijft het weekblad over de voormalig PSV'er. Met een huurtransfer voor anderhalf seizoen heeft Ihattaren ook goed de tijd om weer op te trainen en speelfit te worden bij de Domstedelingen.

Dat er nog geen officiële aankondiging is geweest, is tegen de verwachting in. 'Het zou onder meer komen door al het papierwerk', staat te lezen. Ihattaren werd het afgelopen half jaar zonder succes verhuurd aan Sampdoria door Juventus, dat hem in de zomer overnam van PSV. In Eindhoven had hij ook geen toekomst meer naar meerdere clashes, met onder anderen trainer Roger Schmidt. 

Lees ook: Ihattaren krijgt 'tranen in ogen' van Wim Kieft: 'U bent een topper'

Overige transferupdates in Utrecht

Verder werd nog maar eens bevestigd dat de overgang van Maarten Paes naar Amerika voor een half jaar mét optie tot koop nog steeds serieus in de maak is. Daarnaast is er een mogelijkheid dat Simon Gustafson naar het buitenland verkast - hij claimt met interesse van buiten de staatsgrenzen in zijn diensten. Ook zou er vanuit Heracles Almelo belangstelling zijn voor Othmane Boussaid, maar hij wil niet vertrekken.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen