Stunt in de maak? Gerrard wil Suárez naar Premier League halen

18 januari 2022, 22:29
Stunt in de maak? Gerrard wil Suárez naar Premier League halen

Een fraaie transfer is aanstaande. Steven Gerrard is in de zoektocht naar doelpunten uitgekomen bij zijn oud-ploeggenoot Luis Suárez. Volgens journalist Gerard Romero wil de middenmoter Suárez komende zomer terug laten keren in de beste competitie ter wereld.

Suárez kroonde zich afgelopen seizoen als clubtopscorer van Atlético Madrid tot Spaans landskampioen. Daarmee nam hij op de ultieme manier revanche na zijn gedwongen vertrek bij FC Barcelona. Dit seizoen loopt het stroef bij de regerend landskampioen, die nog wel de vierde plek van La Liga bezet. De achterstand op koploper Real Madrid bedraagt echter zestien punten.

Suárez staat dit seizoen op zeven treffers in La Liga en heeft daarmee aangetoond het scoren nog niet te zijn verleerd. Ook Gerrard is dat opgevallen en hoopt de Uruguayaan te verleiden tot een komst. De Engelse coach, die samen met Suárez succesvolle jaren beleefde bij Liverpool, heeft inmiddels contact gelegd met Atlético over een zomerse transfer.

Suárez weet hoe het is om te spelen in de Premier League. Na zijn transfer van Ajax naar Liverpool was hij in 133 wedstrijden goed voor liefst 82 doelpunten en 47 assists. Aston Villa staat momenteel in de middenmoot van de Premier League en hoopt daar ook komend seizoen te bivakkeren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen