'AS Roma mag 100 miljoen investeren en wil Feyenoorder Senesi'

11 februari 2022, 21:21   Bijgewerkt: 11 februari 2022, 21:26

De naam van Feyenoord-verdediger Marcos Senesi is maar weer eens gevallen in Italië. De Argentijnse sloper wordt ditmaal gelinkt aan AS Roma. In de komende zomer mag José Mourinho met geld gaan smijten om de Romeinen weer eens een gooi te laten doen naar het kampioenschap en mogelijk komt het daarvoor uit in Rotterdam-Zuid.

La Gazzetta dello Sport weet namelijk dat de clubleiding van AS Roma liefst honderd miljoen euro heeft gereserveerd voor grote aankopen in de komende window. Senesi is een van de potentiële aanwinsten die de club op het oog heeft. Aangezien zijn verbintenis in de zomer van 2023 afloopt, is een transfer in de zomer voor alle partijen interessant. Het is voor Feyenoord de laatste kans om nog een fraai bedrag in te incasseren voor Senesi.

Volgens het Italiaanse medium staat de centrale verdediger uit Rotterdam-Zuid 'op het eerste front' in Rome. Maar het is niet de enige aanwinst die gefinancieerd moet worden uit de pot van de honderd miljoen: ook Granit Xhaka (Arsenal) en Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) staan op de nominatie om de ploeg van Mourinho te versterken in de komende zomer.

Lees ook: 'Feyenoord raakt Senesi vooralsnog toch niet kwijt aan Sevilla'

Er worden overigens niet alleen inkomende spelers verwacht, maar ook vertrekkers. Jordan Veretout, Matías Viña en Roger Ibañez staan op de nadrukkelijke nominatie om te vertrekken, terwijl het contract van aanvoerder Henrikh Mkhitaryan zoals het nu staat niet wordt verlengd. Dat kan ook worden gezegd van toptalent Nicolo Zaniolo: ondanks zijn blessures is er veel belangstelling voor de Italiaan, wiens verbintenis in 2024 afloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen