'Gio' treft Dortmund-ster die naar hem vernoemd werd: "Heel speciaal"

16 februari 2022, 14:29

Voor Giovanni van Bronckhorst wacht donderdag een speciale ontmoeting. Hij neemt het met Rangers in de Europa League op tegen Borussia Dortmund, waar Giovanni Reyna onder contract staat. Van Bronckhorst kent de jonge Reyna, die dit seizoen furore maakt bij de Duitse topclub, al sinds zijn geboorte.

Van Bronckhorst was als speler van Glasgow Rangers ploeggenoot van Claudio Reyna. De twee waren goed bevriend, waardoor Van Bronckhorst zelfs op kraamvisite ging toen Giovanni Reyna negentien jaar geleden het levenslicht zag. "Ik ben heel goed bevriend met zijn familie en ken Giovanni al vanaf zijn allereerste dag op de wereld", aldus de coach op de persconferentie.

Van Bronckhorst kijkt daarom uit naar de ontmoeting. Reyna junior werd nota bene vernoemd naar de voormalig topmiddenvelder annex verdediger. "Het wordt voor mij een heel speciaal moment. Hij heeft zelfs nog een tijdje bij mij gelogeerd toen hij op stage was bij Feyenoord. We zien elkaar ieder jaar wel een keer en hebben altijd contact gehouden."

Ook Marco Rose, coach van Dortmund, ging in op de band tussen Reyna en de coach van de tegenstander. "Ik ga er vanuit dat Gio Reyna zijn naamgever wil laten zien wat hij in zich heeft. Het gaat om presteren, Maar het is duidelijk: het is prachtig dat er zulke verhalen zijn in de voetballerij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen