Meer complimenten voor Van de Beek: "Ik ben onder de indruk"

17 februari 2022, 20:15

Frank Lampard heeft in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Southampton nog maar eens benadrukt hoe blij hij is met Donny van de Beek. De van Manchester United gehuurde middenvelder maakt op meerdere fronten indruk op de manager van Everton.

Van de Beek stond afgelopen zaterdag tegen Leeds United (3-0) voor het eerst in de basis bij Everton. Het optreden van de Nederlandse middenvelder ging niet onopgemerkt voorbij. Lampard liet na afloop weten dat hij Van de Beek 'geweldig' vond spelen.

Op de persconferentie richting het duel met Southampton krijgt Van de Beek weer complimenten van zijn trainer. "Op professioneel niveau ben ik absoluut onder indruk van zijn conditie en scherpte in de wedstrijden. Hij is een topspeler. Dat was hij al toen Manchester United hem aantrok. Hij laat zien dat als je vastberaden bent en hard blijft werken, je altijd komt bovendrijven", aldus Lampard.

Komende zaterdag komt Van de Beek weer in actie voor Everton. The Toffees nemen het dan op tegen Southampton, dat een paar plekken hoger op de ranglijst staat. Het verschil tussen de clubs is zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen