Opstelling PSV: geen Veerman, Vinícius en Max in basiself

12 februari 2022, 19:05

PSV heeft de elf namen die trainer Roger Schmidt tegen Vitesse het veld instuurt bekendgemaakt. In die opstelling ontbreken onder meer Joey Veerman en Carlos Vinícius. Laatstgenoemde moet sinds zijn blessure vooralsnog genoegen nemen met een reserverol, wat vandaag dus ook geldt voor de winteraanwinst. Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez krijgen de voorkeur op het middenveld.

Ten opzichte van de 4-0 bekerzege op NAC Breda eerder deze week voerde Schmidt slechts een wijziging door in zijn basiself. Philipp Max is naar de reservebank verwezen en ziet Mauro Jr. weer op zijn plek beginnen. Phillipp Mwene, Jordan Teze en Olivier Boscagli zijn de overige verdedigers, wat betekent dat ook Armando Obispo op de bank begint. Onder de lat krijgt Joël Drommel 'gewoon' weer de voorkeur boven Yvon Mvogo. 

De vier voorste spelers zijn Mario Götze, Cody Gakpo, Noni Madueke en Eran Zahavi. De basisplaats van Madueke is opvallend, omdat hij enkele dagen geleden pas zijn eerste wedstrijd na een lange blessure speelde. Zahavi lijkt vooralsnog de voorkeur te krijgen boven de herstelde Vinícius.

Vitesse

Bij Vitesse keren topscorer Loïs Openda en verdediger Jacob Rasmussen terug van een schorsing. Zij starten direct weer in de basis, ten koste van Thomas Buitink en Tomas Hajek. De overige negen namen van de Arnhemmers zijn dezelfde als in het bekerduel tegen Ajax (5-0). De ontmoeting met PSV begint om 20:00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen