Problemen bij ADO na dakschade: thuiswedstrijd uitgesteld

23 februari 2022, 18:44   Bijgewerkt: 23 februari 2022, 18:58

ADO Den Haag zal dit weekend nog niet in het eigen Cars Jeans Stadion voetballen. Het dak van het stadion is flink beschadigd geraakt door de storm van afgelopen weekend en is niet op tijd veilig verklaard voor het thuisduel tegen Telstar. 

Die wedstrijd stond eigenlijk voor komende vrijdagavond op het programma, maar is nu uitgesteld tot maandag 21 maart. Dat hebben ADO en de KNVB woensdagavond bevestigd. Beide ploegen komen dus voor het tweede weekend op rij niet in actie, nadat hun wedstrijden van afgelopen vrijdagavond (ADO uit tegen FC Eindhoven, Telstar thuis tegen NAC) door de storm ook al werden afgelast. 

ADO schreef op de eigen website dat de club er samen met de gemeente Den Haag alles aan doet om het stadion wel speelklaar en veilig te krijgen voor de eerstvolgende wedstrijd. Dat is nu de thuiswedstrijd tegen Jong PSV op vrijdag 11 maart. Voor die tijd speelt de ploeg nog een uitduel tegen Jong Ajax.

Op dit moment is ADO de nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie, al heeft het een wedstrijd tegoed ten opzichte van nummers drie en vier Excelsior en Jong Ajax. De achterstand op koploper FC Volendam, dat net als ADO 26 wedstrijden heeft gespeeld, bedraagt elf punten. 

Lees ook: Heftige beelden: deel dak ADO Den Haag-stadion begeeft het

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen