'Snode plannen Dortmund: concrete gesprekken met Mazraoui'

15 februari 2022, 09:04

Ajax-verdediger Noussair Mazraoui wordt concreet gelinkt aan Borussia Dortmund. Volgens Sport 1-journalist Patrick Berger worden er momenteel concrete gesprekken gevoerd tussen de Duitse topclub en het management van de international van Marokko. Onder meer in de dubbele ontmoeting met BVB in de Champions League maakte hij veel indruk.

Dat vertelt de verslaggever in de podcast van Die Dortmund-Woche. Dortund wil graag de transfervrije tocht doorzetten, nadat het eerder Niklas Süle al oppikte bij concurrent Bayern München. Met de Ajacied werd volgens Berger ook al 'meerdere keren' gesproken om de volgende gratis zomerversterking te halen. Mazraoui zou wel open staan voor een stap naar Borussia Dortmund, zo valt er te beluisteren.

Ook Mino Raiola, die sinds een recente periode de zaakwaarnemer is van de rechtsback, is inmiddels al een paar keer aangesloten bij de gesprekken. Mazraoui heeft een aflopend contract in de Johan Cruijff Arena en maakte eerder duidelijk dat hij vermoedelijk niet zal bijtekenen. Ook vanuit Spanje en Engeland was er eerder sluimerende belangstelling voor zijn diensten.

Lees ook: 'Barça schakelt door naar Mazraoui na probleem met hoofddoelwit'

Overigens is niet alleen Mazraoui in beeld, volgens de journalist is ook de komst van Karim Adeyemi gevorderd tot het stadium 'zeer concreet'. Aan de twintigjarige aanvaller hangt echter een behoorlijk hoger prijskaartje, want RB Leipzig wil liefst 45 miljoen euro ontvangen. Vooralsnog wil de werkgever van Donyell Malen echter niet verder gaan dan dertig miljoen euro met nog eens vijf aan bonussen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen