Bizar: PSG-fans halen verhaal bij verdediger die niet eens speelde

18 maart 2022, 11:17

De nederlaag tegen Real Madrid, met uitschakeling in de Champions League tot gevolg, viel heel verkeerd bij de achterban van Paris Saint-Germain. Vraag dat maar aan Layvin Kurzawa. De verdediger werd vorige week op weg naar het trainingscentrum tegengehouden door een groep PSG-supporters. Opvallend, want Kurzawa kreeg niet eens een kans om de nederlaag te voorkomen. 

De Franse grootmacht droomt al jaren van de eindzege in de Champions League. Landskampioen worden en de nationale beker winnen is allemaal leuk en aardig, maar het gaat uiteindelijk om de cup met de grote oren. Maar die zal ook dit seizoen niet naar PSG gaan. Het sterrenelftal stond er na de 1-0 overwinning op Real Madrid in de heenwedstrijd uitstekend voor en opende in de return ook de score. Maar in het laatste half uur ging het helemaal mis voor PSG. Real Madrid denderde dankzij een ontketende Karim Benzema, die een hattrick produceerde, over de Fransen heen. Het werd 3-1, waardoor PSG wederom een streep moest zetten door de Champions League-droom. 

Tot woede van de achterban. Dat liet ze in de daaropvolgende thuiswedstrijd tegen Bordeaux al blijken door veel spelers, waaronder Lionel Messi en Neymar, bij elk balcontact uit te fluiten. Maar ook buiten het stadion uitte een groep supporters dus haar woede. Daarbij moest ze Kurzawa hebben, die op weg naar het trainingscentrum van zijn club dus werd tegengehouden. De supporters kwamen de verdediger duidelijk om uitleg vragen, zoals op onderstaand beelden te zien is. Kleine kans dat Kurzawa hen die kon geven. Hij kwam namelijk geen minuut in actie tegen Real Madrid. Kurzawa deed dit seizoen sowieso pas één keer mee bij PSG. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen