Chelsea sluit roerige week af met zwaarbevochten overwinning

13 maart 2022, 17:00
Chelsea sluit roerige week af met zwaarbevochten overwinning

Chelsea heeft zondagmiddag met 1-0 gewonnen van Newcastle United. De Londenaren kenden door de sancties tegen eigenaar Roman Abramovich een dramatische week, maar lieten dat op het veld niet merken. Op de andere velden kwamen onder meer Donny van de Beek, Tim Krul en Pascal Struijk in actie.

Chelsea - Newcastle United 1-0

Op het eigen Stamford Bridge wilde Chelsea graag de ellende van afgelopen week van zich af spelen. Dat bleek tegen het stugge Newcastle echter totaal niet gemakkelijk. De gastheer moet heel diep gaan om uiteindelijk drie punten te kunnen pakken. Pas in de absolute slotfase zorgde Kai Havertz voor grote opluchting bij de grootmacht.

Everton - Wolverhampton Wanderers 0-1

In de strijd tegen degradatie heeft het Everton van Donny van de Beek een pijnlijke nederlaag geleden. De ploeg uit Liverpool verloor, met Van de Beek negentig minuten binnen de lijnen, met 0-1 van Wolverhampton Wanderers. Kort na rust maakte Conor Coady de enige treffer van de wedstrijd. Everton eindigde het duel met tien man door een rode kaart voor Jonjoe Kenny.

Zie ook: Prachtig: Oekraïner Yarmolenko viert treffer in tranen vanwege oorlog

Leeds United - Norwich City 2-1

Tim Krul slaagde er met zijn Norwich City niet in om een resultaat te boeken tegen directe concurrent Leeds United. De thuisploeg van centrumverdediger Pascal Struijk won de kelderkraker met 2-1 door een laat doelpunt van Joe Gelhardt. Daarvoor had Rodrigo de score geopend en deed Norwich via Kenny McLean wat terug. Het slotakkoord was dus voor Gelhardt.

Overige uitslagen

Southampton - Watford 1-2

West Ham United - Aston Villa 2-1

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen