De Mos noemt twee duels die cruciaal zijn in spannende titelstrijd

1 maart 2022, 13:15

PSV en Ajax maakten de titelstrijd afgelopen weekend extra spannend. Waar de Eindhovenaren nipt wonnen van Sparta (1-2), werden de Amsterdammers in hun hemd gezet door Go Ahead Eagles (2-1). Het gat is daardoor nog twee punten. Aad de Mos merkt dat er paniek is bij de koploper uit de hoofdstad.

"Het zou een schande zijn als Ajax naast de landstitel zou grijpen. Ze beginnen nu over het feit dat ze invallers hebben. Dat zegt iets. Toen ze wonnen hadden ze zestien gelijkwaardige spelers, nu moesten ze improviseren. Het hangt de laatste speelronden wat mij betreft om twee wedstrijden: FC Utrecht - PSV en Ajax - Feyenoord", aldus de voormalig trainer in het Algemeen Dagblad.

De Eindhovenaren hebben met Utrecht, Twente en Feyenoord nog drie moeilijke duels op het programma, waar de Amsterdammers nog spelen tegen Feyenoord, AZ en Vitesse. De Mos denkt dat ook de Europese campagnes van beide ploegen invloed kunnen hebben op de koppositie in de competitie. "Als Ajax heel ver komt in de Champions League, kan dat z'n weerslag hebben op de prestaties in de eredivisie.''

Mario Been is het daar niet mee eens, aangezien ook de manschappen van Roger Schmidt nog actief zijn in Europa. "Die spelen ook nog eens op donderdagavond en kunnen best ver komen in de Conference League", aldus de analist, die zijn kaarten nog altijd op Ajax zet als landskampioen. "Ja, het verschil is opeens klein, maar Ajax heeft de beste selectie. En het is ook niet zo dat PSV in een bloedvorm verkeert, toch? Daar heb je toch ook het idee dat het elk moment een keer fout kan gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen