Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Marseille

28 april 2022, 07:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marcos Senesi en Guus Til zijn fit genoeg om vanavond in de basis te starten wanneer Feyenoord het opneemt tegen Olympique Marseille. Dat is althans de verwachting van het Algemeen Dagblad, dat de twee heeft opgenomen in de vermoedelijke opstelling. Deze kent verder geen grote verrassingen.

Trainer Arne Slot bevestigde woensdag al dat het eerder geblesseerde tweetal weer op het trainingsveld stond en waarschijnlijk deel zou uitmaken van de wedstrijdselectie. Dat doen zij dus al direct als basisspeler. Senesi keert in het centrum terug naast Gernot Trauner, waardoor Lutsharel Geertruida naar de rechtsbackpositie schuift. Dat alles kost Marcus Pedersen zijn basisplaats.

De plek van Til werd de afgelopen weken ingevuld door de nu eveneens geblesseerde Jens Toornstra en afgelopen zondag door Bryan Linssen. Hij keert echter terug op de bank; Cyriel Dessers staat in de punt van de aanval. Ook de overige namen bij Feyenoord zijn geen verrassingen. Ofir Marciano, Tyrell Malacia, Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü, Reiss Nelson en Luis Sinisterra maken de formatie compleet.

Feyenoord trapt vanavond om 21:00 uur in de eigen Kuip af voor de eerste halve finale-wedstrijd tegen Olympique Marseille. De Fransen staan op plek twee in de Ligue 1 en kennen in Dimitri Payet de absolute sterkhouder. Ook voormalig Ajax-spits Arek Milik lijkt vanavond aan de aftrap te staan. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Nelson, Dessers, Sinisterra

Vermoedelijke opstelling Marseille: Mandanda; Lirola, Saliba, Caleta-Car, Peres; Guendouzi, Kamara, Gerson; Ünder, Milik, Payet

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen