Done deal: Bruno Fernandes zet krabbel onder monstercontract

1 april 2022, 11:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bruno Fernandes blijft Manchester United trouw. De Portugese spelmaker heeft zijn contract bij de Engelse topclub met vier seizoenen verlengd, plus een optie voor nog een seizoen. Dankzij zijn nieuwe verbintenis wordt Fernandes een van de best verdienende spelers uit de selectie.

Engelse media berichtten deze week dat Fernandes wekelijks een slordige drie ton op zijn bankrekening gestort zal krijgen. Dat komt jaarlijks neer op ruim 15 miljoen euro aan salaris. Momenteel verdient hij zo'n tien miljoen euro per jaar. De best betaalde speler van de Mancunians is Fernandes echter niet: dat blijft Cristiano Ronaldo, die nog ruim twee keer zo veel verdient als Fernandes.

De middenvelder is dolblij met zijn nieuwe verbintenis. "Vanaf het moment dat ik bij Manchester United kwam, heb ik een speciale band met de club en onze geweldige fans. Ik ben opgegroeid met het kijken naar dit team en droomde ervan ooit de kans te krijgen om hier te spelen. Die droom is nu werkelijkheid en een eer", zegt hij op de clubwebsite.

De 27-jarige sterspeler verruilde Sporting Portugal in januari 2020 voor een avontuur in de Premier League, voor een prijskaartje van zestig miljoen euro. Sindsdien overlegt hij indrukwekkende statistieken. Dit seizoen was hij al goed voor negen doelpunten en veertien assists. Zijn langere verblijf betekent mogelijk ook goed nieuws voor Erik ten Hag, die in de belangstelling staat van de topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen