Feyenoord gewaarschuwd: Marseille was nooit zo goed in uitduels

25 april 2022, 13:35

Voor Feyenoord wacht komende donderdag het eerste deel van het tweeluik in de halve finales van de Conference League, waarin Olympique Marseille de tegenstander is. Feyenoord ontvangt de Franse subtopper eerst in eigen huis en zal direct bij de les moeten zijn.

Marseille maakte zondagavond op bezoek bij Stade Reims geen fout en boekte een 0-1 overwinning. Daarmee deed de nummer twee van de competitie goede zaken in strijd om een Champions League-ticket. De komende weken moet echter ook de focus op de halve finales van de Conference League, waarin Marseille Feyenoord hoopt te verslaan en de finale in Tirana te bereiken.

De zege op bezoek bij Reims betekende dat Olympique Marseille dit seizoen liefst 65 procent van de uitwedstrijden wint, een gegeven dat de Fransen zal sterken in aanloop naar het duel in de Kuip. Marseille verloor pas drie keer op vreemde bodem en is daarmee bezig aan haar beste seizoen in uitduels ooit op het hoogste niveau.

Volgens coach Jorge Sampaoli staat er een belangrijke week voor de deur van zijn ploeg. "Komende donderdag hebben we een zwaar duel (tegen Feyenoord, red.) en zondag nemen we het op tegen Olympique Lyon, normaliter altijd een ploeg die meedoet om Europees voetbal. We zijn in vorm en constant, maar zullen deze week bij de les moeten zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen