Letsch woest: "Als je in de problemen zit, kun je Vitesse bellen"

24 april 2022, 16:19

Willem II boekte dit seizoen slechts zeven overwinningen, maar twee daarvan waren tegen Vitesse. Eerder dit seizoen verloren de Arnhemmers al met 0-3 en nu was Willem II met 1-0 te sterk. Thomas Letsch was na afloop van het duel zichtbaar geïrriteerd over het feit dat zijn ploeg juist tegen de mindere goden uit de competitie steeds punten verspeelt.

Voor de camera van ESPN laat hij weten te balen van de beginfase. "De wedstrijd liep exact zoals we vooraf verwachtten. Zij waren enorm gebrand en wij maakten de fout waarop zij hoopten. Dat was precies wat er niet moest gebeuren. Als we dat niet doen, dan blijven ze maar struggelen, want de druk lag volledig bij hen. Daar ben ik boos over."

"De conclusie is duidelijk, als je in de problemen zit, bel je Vitesse, want we helpen iedereen uit de put." Vitesse verloor namelijk de laatste weken van Willem II, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. "We hebben onze kansen gehad, maar het is steeds hetzelfde liedje: we maken ze niet af. Dit kalenderjaar is tot op heden dramatisch. We moeten de zesde plaats veiligstellen, maar spelen volgende week precies weer zo'n wedstrijd, maar dan tegen Go Ahead. Het is aan ons als staf om dit om te draaien."

Lees ook: Tilburgse kat in het nauw maakt rare sprong tegen Vitesse

"Met alle respect voor deze teams, maar als je zo veel punten verliest tegen degradatiekandidaten, dan is de teleurstelling heel groot." In gesprek met Voetbal International ging Letsch ook nog even in op de play-offs. "In de play-offs staan straks drie goede ploegen, wij moeten daartegen opgewassen zijn. Op deze manier zal dat niet gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen