'Mijlpaal' kost Feyenoord weer tientallen duizenden euro's

21 april 2022, 17:59

Feyenoord moet weer geld overmaken naar de UEFA door wangedrag van de supporters. De Rotterdamse club maakt via de officiële kanalen bekend dat er € 70.125,- betaald moet worden naar aanleiding van de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag.

'De Europese voetbalbond heeft Feyenoord laten weten dat de boete het gevolg is van het afsteken van vuurwerk, het blokkeren van trappen en het gooien van voorwerpen door supporters. Ook was er een geldstraf vanwege misdragingen van het team', valt te lezen op de website. De misdragingen van het team waren in de rust, toen Marino Pusic een rode kaart kreeg, waarvoor hij een wedstrijd moest toekijken.

De boete is een mijlpaal waar Feyenoord niet trots op zal zijn. Het is namelijk de tiende geldstraf in dit Europese seizoen, waarbij de teller in totaal al bijna op een half miljoen euro staat. 'In de aanloop naar het tweeluik tegen Olympique de Marseille van 28 april en 5 mei aanstaande doet de club daarom het dringende verzoek aan haar supporters om te voorkomen dat Feyenoord nog meer boetes ontvangt.'

De geldstraf is vervelend, maar het had nog veel erger gekund. Binnen de Kuip was serieuze vrees voor een halve finale zonder supporters. Feyenoord heeft nog altijd een voorwaardelijke straf boven het hoofd hangen voor een Europees duel. Nog meer wangedrag kan ervoor zorgen dat het stadion een keer leeg moet blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die zijn ook hardleers daar! Wanneer stampen ze die lui die zich zogenaamd een supporter noemen en die week op week daar die trappen blokkeren nu eens buiten?? Ze helpen hun eigen club naar de klote!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen