Olympique Marseille tegenstander Feyenoord in halve finale

14 april 2022, 23:29

De laatste horde van Feyenoord richting de finale van de Conference League is bekend. In de volgende ronde gaat de ploeg van trainer Arne Slot de strijd aan met Olympique Marseille, dat donderdagavond afrekende met PAOK Saloniki.

Feyenoord wist na de loting van de kwartfinale al dat het in de eventuele halve finale de winnaar van het tweeluik tussen Olympique Marseille en PAOK Saloniki zou treffen. De Fransen boekten vorige week een 2-1 zege en maakten in Griekenland het karwei af door opnieuw te winnen. Dimitri Payet maakte na een half uur het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1.

Met Olympique Marseille treft Feyenoord een club die het Europese seizoen in de Europa League begon. In een groep met Lokomotiv Moskou, Galatasaray en Lazio eindigde de Zuid-Franse club op de derde plaats, waarna de Europese campagne werd voortgezet in de Conference League. Daarin rekende Marseille eerst af met Qarabag, vervolgens FC Basel en nu ook PAOK Saloniki.

Leicester treft Roma

Leicester City, dat zich na vanavond de beul van PSV mag noemen, treft in de andere halve finale AS Roma. De Romeinen plaatsten zich voor de laatste vier door de 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd tegen Bodø/Glimt met ruime cijfers goed te maken. Tammy Abraham maakte alweer zijn achtste doelpunt van het toernooi en is daarmee met Cyriel Dessers medetopscorer, maar Nicolò Zaniolo was de man van de avond. Hij maakte een hattrick en had daarmee een enorm aandeel in de 4-0 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen