Opstelling Feyenoord: Senesi en Til keren terug, Dessers in spits

28 april 2022, 19:36   Bijgewerkt: 28 april 2022, 19:54

Feyenoord-trainer Arne Slot kan donderdagavond in de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille beschikken over Guus Til en Marcos Senesi. Het duo keert terug na blessureleed en is fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Verder krijgt Cyriel Dessers zoals verwacht de voorkeur boven Bryan Linssen, die derhalve weer vanaf de bank moet beginnen.

Daarmee kiest Slot voor de verwachte elf namen bij Feyenoord, bij wie Linssen - afgelopen weekend op de plek van Til - het kind van de rekening is geworden. In de vorige heenwedstrijd koos Slot nog voor de kleine aanvaller in de spits boven Dessers, maar in de return tegen Slavia Praag en dus ook donderdagavond tegen Marseille krijgt de Belgische spits de voorkeur bij Feyenoord.

Zoals bekend zijn aanvoerders Justin Bijlow en Jens Toornstra afwezig, terwijl Cole Bassett niet ingeschreven kon worden als vierde winteraanwinst. Met Alireza Jahanbahksh, Jorrit Hendrix, Marcus Pedersen en Linssen heeft Slot behoorlijk wat ervaring vanaf de bank, waarop ook Patrik Walemark en Philippe Sandler zitten. Laatstgenoemde kwam ook over in de winterstop, maar maakte nog geen minuten vanwege zijn fitheid. 

Lees ookDeze spelers zijn afwezig bij Feyenoord - Olympique Marseille

Bij opponent Marseille zijn wel een aantal veranderingen in het elftal gekomen. Zo is Cédric Bakambu ietwat verrassend de diepe spits en staat Dimitri Payet aan de rechterkant geposteerd. Voormalig Ajax-spits Arek Milik begint naast Jorge Sampaoli op de reservebank donderdagavond in de uitverkochte Kuip. Sead Kolašinac, Pape Gueye, Amine Harit en Cengiz Ünder stonden afgelopen weekend nog aan de aftrap, maar spelen ditmaal dus niet.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Nelson, Dessers, Sinisterra

Opstelling Marseille: Mandanda; Rongier, Saliba, Caleta-Car, Luan Peres; Kamara, Guendouzi, Gerson; Payet, Bakambu, Dieng

Gaat Feyenoord winnen vanavond? Praat mee in de reacties!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen