Politie onderzoekt actie Ronaldo, moeder compleet overstuur

10 april 2022, 14:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo (37) moet vrezen dat zijn actie van zaterdag niet zonder gevolgen zal blijven. De Portugees sloeg na de nederlaag bij Everton (1-0) uit frustratie de telefoon uit de handen van een jonge fan. Hoewel hij reeds zijn excuses aanbood en de Everton-supporter uitnodigde op Old Trafford, gaat ook de politie de zaak onderzoeken.

De politie noemt de zaak 'vermeende geweldigpleging' en heeft contact opgenomen met zowel Manchester United als ook Everton. Er zijn inmiddels camerabeelden bekeken door de politie, die ook gesprekken voerde met de ooggetuigen. Op basis van die elementen wordt gekeken of Ronaldo een strafbaar feit gepleegd heeft en of hij daar ook voor veroordeeld kan worden.

Verder deed Sarah Kelly, de moeder van het jongetje, haar verhaal in The Liverpool Echo over het voorval. Volgens haar heeft haar zoontje een blauwe plek overgehouden aan de wedstrijd. "Daaruit kun je zien dat er contact was tussen beiden. Ik kan het niet geloven en weet niet wat ik erover moet zeggen", sprak ze. Het was de eerste keer dat haar zoon bij een voetbalwedstrijd was.

Lees ook: Ronaldo diep door het stof na schandalige actie: 'Niet makkelijk'

Volgens Kelly was haar autistische zoon compleet in shock. "Ik was aan het huilen en ben helemaal van slag. Jake was ook compleet in shock. Hij is autistisch en heeft dyspraxie, een stoornis in de motoriek. Dus hij begrijpt niet wat er is gebeurd, tot dat hij thuiskwam. Hij is er heel boos over en wil voorlopig niet meer naar het voetballen", sprak ze. "Hij is aangevallen door een voetballer, zo zie ik dat." De familie heeft nog geen aangifte gedaan voor zover bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen