PSG moet feestje nog even uitstellen dankzij Feyenoord-opponent

20 april 2022, 23:00   Bijgewerkt: 20 april 2022, 23:06

Paris Saint-Germain mag zich nog niet officieel landskampioen van Frankrijk noemen. De Parijzenaars wonnen zelf met 0-3 op bezoek bij Angers, maar nummer twee Olympique Marseille pakte ook drie punten. Aanstaande zaterdag kan het feest alsnog losbarsten.

Angers - Paris Saint-Germain 0-3

PSG moest het in Angers stellen zonder Lionel Messi, maar Georginio Wijnaldum was wel als basisspeler van de partij. Xavi Simons zag op zijn beurt vanaf de bank dat zijn ploeggenoten als snel klaar waren met de gastheer. Door treffers van Kylian Mbappé en Sergio Ramos was het halverwege al 0-2. Marquinhos was na de thee nog goed voor de 0-3, maar de titel is dus nog niet binnen. In de extra tijd werd PSG-talent nog met rood weggestuurd na een harde tackle.

Olympique Marseille - FC Nantes 3-2

Lange tijd zag het er in Marseille goed uit voor PSG, dat dus afhankelijk was van de nummer twee. Nantes kwam namelijk op voorsprong cankzij Andrei, maar een strafschop van Dimitri Payet hielp Marseille langszij. Marcus Coco sloeg daarna toe namens Nantes en zo stond het 1-2 bij de rust. In de tweede helft boog de gastheer dat dankzij Payet (strafschop) en Amine Harit om in een 3-2 zege. Coco kreeg namens Nantes nog zijn tweede gele kaart.

Stade Brest - Olympique Lyon 2-1

Het Lyon van Peter Bosz blijft op zijn beurt kwakkelen. In Bretagne liep de grootmacht namelijk alweer tegen de negende nederlaag van het seizoen aan. Middenmoter Brest bleek, met Marco Bizot onder de lat, met 2-1 te sterk voor Lyon. Steven Mounie was vanaf de strafschopstip goed voor de 1-0, maar Mousa Dembélé was in de tweede helft goed voor de bevrijdende gelijkmaker. Een punt was Bosz echter niet gegund. Irvin Cardona maakte er nog 2-1 van.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen