Sampaoli looft 'grote uitdaging' Feyenoord: "Dat is de sleutel"

27 april 2022, 21:04

Jorge Sampaoli onderschat Feyenoord niet voorafgaand aan de halve finale van de Conference League. De trainer van Olympique Marseille weet dat de ploegen wel een beetje op elkaar lijken qua speelstijl. Wat het niveau van de Rotterdammers is, vindt hij wel moeilijk in te schatten.

"Het is moeilijk om in te schatten waar ze zouden staan in Ligue 1. Ze hebben in Europa laten zien dat ze volwassen kunnen spelen en een hechte groep zijn", vertelt de trainer op de persconferentie. Hij staat bekend om zijn aanvallende ideologie, waar ook Arne Slot om bekendstaat. "Feyenoord zet enorm hoog druk, het is aan ons om ons eigen spel te gaan spelen. Dat is de sleutel in deze wedstrijd, wij gaan proberen om de bal nog sneller terug te krijgen."

Slot liet zich op de persconferentie lovend uit over de Argentijnse oefenmeester en ook andersom werden complimenten uitgedeeld. "Ik geniet heel erg van de manier waarop zijn teams spelen. Deze trainer houdt duidelijk van voetbal. Zijn ploegen spelen aanvallend en met veel intensiteit. We moeten voorzichtig zijn", aldus Sampaoli, die het een 'grote uitdaging' vindt om het tegen Feyenoord op te nemen in de halve finale van het derde Europese toernooi.

"Beide teams kunnen goed zijn aan de bal, dus het kan een wedstrijd worden met veel kansen. Daarnaast heeft Feyenoord voorin behoorlijk wat snelheid, wat het moeilijk maakt", aldus de oefenmeester, die doorgaat met zijn lofzang: "Dit team speelt afwisselend, een rustige opbouw of juist een snelle omschakeling. Het zal een wedstrijd van hoog niveau worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen