Sampaoli onder de indruk van Feyenoord en kritisch op eigen ploeg

29 april 2022, 09:29

Jorge Sampaoli denkt dat de slechte start Olympique Marseille fataal is geworden tegen Feyenoord. De Fransen keken al snel tegen een 2-0 achterstand aan en gingen mede daardoor uiteindelijk met 3-2 ten onder. De Argentijnse oefenmeester was diep onder de indruk van het spel van de Rotterdammers.

Sampaoli vond Feyenoord vanaf het begin de betere ploeg. "In de eerste helft werd het spel gedicteerd door de tegenstander, en dat was wat zij wilden. In de tweede helft hernam mijn ploeg de controle, zonder echter in staat te zijn de wedstrijd gelijk te trekken, die werd beslist door een niet uitgelokte fout vlak na de pauze", doelde hij op een te korte terugspeelbal waar Cyriel Dessers van profiteerde. "In dit soort wedstrijden, mag je geen fouten maken."

Sampaoli vond dat zijn ploeg Feyenoord in de kaart speelde. "We speelden zoals de tegenstanders wilden. In de tweede helft controleerden we de wedstrijd, we speelden beter op de helft van de tegenstander. We hadden een paar kansen voor de gelijkmaker. We zullen zo moeten spelen in het Velodrome om de tegenstander te bedwingen, anders zullen onze mogelijkheden beperkt zijn."

De Argentijnse coach denkt dat de nederlaag invloed zal hebben op de Franse ploeg. "Ik ben ervan overtuigd dat het een grote fysieke slijtageslag was voor beide teams, omdat de wedstrijd zo intens was."

Lees ook: Nederlandse kranten lyrisch: 'Feyenoord als Man City in het klein'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen