De Mos adviseert Gakpo om voorlopig bij PSV te blijven

2 mei 2022, 13:26   Bijgewerkt: 2 mei 2022, 13:43

Het wordt komende zomer een uitdaging voor PSV om Cody Gakpo in Eindhoven te houden. De 22-jarige vleugelspeler staat er goed op bij de Europese topclubs, waardoor een transfer lonkt. Aad de Mos denkt echter dat het verstandig is als de geboren Eindhovenaar ook komend seizoen nog in het Philips Stadion te bewonderen is.

"Als ik zijn adviseur zou zijn, zou ik tegen hem zeggen dat hij het beste nog een jaar zou kunnen kan blijven", geeft De Mos aan tegenover het Eindhovens Dagblad. "Dan kan hij ook het WK meepakken en dan is het in de zomer interessant voor club en speler om een transfer te maken. Hij kan zeker nog een sprong maken, dus een jaar extra bij PSV zou niet verkeerd zijn."

De Mos denkt ook dat het voor Gakpo belangrijk is om eerst in de Eredivisie nog stappen te gaam maken, voordat hij een transfer maakt naar een Europese topclub. De analist verwacht ook dat Gakpo dat nodig heeft voordat hij op dat niveau meekan: "Hij moet sprongen gaan maken om direct een basisplaats te krijgen bij clubs in de Europese top, die misschien meer denken dat hij een speler voor de toekomst is."

Volgens PSV-watcher Rik Elfrink haalt de nummer twee van de Eredivisie in ieder geval alles uit de kast om het jeugdproduct te behouden. Supporters zongen de linksbuiten van PSV, die zondagmiddag nog trefzeker was tegen Willem II, ook toe in de hoop hem te behouden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen