De opstellingen van Feyenoord en PSV voor hun kraker in De Kuip

8 mei 2022, 15:45

Feyenoord en PSV beginnen vanmiddag (16.45 uur) met de verwachte namen aan hun kraker in de Eredivisie. Aan de zijde van de Rotterdammers heeft trainer Arne Slot besloten niets te wijzigen. Zijn collega Roger Schmidt moet achterin weer puzzelen.

Feyenoord speelde donderdag een zware wedstrijd uit bij Olympique Marseille. Daar zijn alle spelers gelukkig ongeschonden uitgekomen en dus is iedereen fit om aan te treden tegen PSV. Dat betekent op het middenveld een basisplaats voor Guus Til, waar Jens Toornstra op de bank zit. Voorin houdt Slot het vertrouwen in het drietal Reiss Nelson, Cyriel Dessers en Luis Sinisterra.

PSV kampt met personele problemen in de achterhoede. Dat lost Schmidt andermaal op door Érick Gutiérrez als centrumverdediger te gebruiken. Op het middenveld keert Mario Götze terug. Noni Madueke zit ook weer bij de selectie, maar hij begint op de reservebank. Op de flanken kiest Schmidt voor twee transferdoelwitten. Ritsu Doan en Cody Gakpo moeten spits Eran Zahavi van bruikbare ballen voorzien.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökçü, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra.

Opstelling PSV: Mvogo; Mauro, Teze, Guti, Max; Sangaré, Veerman, Götze; Doan, Zahavi, Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen