Ilaix Moriba voedt Ajax-geruchten met likes op Instagram

16 juni 2022, 23:45
Foto: © ProShots

Het gonst van de geruchten nu de transfermarkt binnenkort opent. Ilaix Moriba heeft er eigenhandig een in de wereld geholpen. Ajax is de club waarmee de negentienjarige middenvelder in verband wordt gebracht.

Moriba heeft op Instagram twee opvallende reacties onder zijn laatste foto geliket. Zowel de reactie 'To Ajax' (met daarachter drie Andreaskruisen) en 'AJAX' (met ook daarachter drie Andreaskruisen) hebben een vind-ik-leuk gekregen van de middenvelder.

Twee likes op Instagram betekenen nog niet dat Moriba op weg is naar Ajax, maar opvallend is het wel. De middenvelder is eigendom van RB Leipzig, de club waarmee de Amsterdammers deze zomer sowieso aan de onderhandelingstafel zitten. Ajax wil Brian Brobbey namelijk graag terughalen.

Moriba brak door bij FC Barcelona en werd nadat hij zijn contract niet verlengde vorig jaar zomer verkocht aan Leipzig. Bij de Duitse club kwam hij niet aan de bak, waarna hij op huurbasis overstapte naar Valencia. Daar kwam hij in een half jaar tijd tot achttien officiële wedstrijden, waarvan twaalf basisplaatsen en zes invalbeurten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen