Kieftenbeld warmt Flemming op voor Engels avontuur: "Geloof me"

26 juni 2022, 11:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Maikel Kieftenbeld heeft zeven mooie jaren in het Championship achter de rug. Hij maakte in 2015 de overstap van FC Groningen naar Birmingham City, op het tweede niveau van Engeland. De laatste anderhalf jaar stond hij onder contract bij Willwall in Londen.

"Millwall... Dat is een unieke club natuurlijk", vertelt de middenvelder, die deze zomer een einde maakte aan zijn avontuur en naar FC Emmen verkaste. "Mannen die een voetbalweekendje Londen deden. Leuk, Chelsea en Arsenal, maar Millwall stond vaak boven aan hun verlanglijstje. Die club heeft natuurlijk een zekere naam. En geloof me, de fans zijn nog altijd niet misselijk."

"Als wij gingen rusten bij een 0-0 stand wist ik zeker dat we zouden winnen. Bij Millwall kom je niet zomaar even de puntjes ophalen", vervolgt de middenvelder, die vol lof is over de tweede competitie van Engeland. "Het is de mentaliteit, de energie. Elke keer in de spelerstunnel kreeg ik weer kippenvel. Elke wedstrijd opnieuw. Ik heb zoveel mooie wedstrijden gespeeld. De grote clubs, de kleintjes, bekende namen. Maar wat te denken van de Birmingham-derby tegen Aston Villa?"

Ziam Flemming

Waar Kieftenbelt vertrok bij Millwall, ging Zian Flemming voor het avontuur bij de Londenaren. Hij liet zich bij zijn presentatie ook al lovend uit over de supporters van zijn nieuwe club. "Ik ben opgewonden. Het is een grote stap in mijn carrière om naar Engeland te gaan. Het eerste wat je doet als een club interesse heeft, is meer over die club te weten te komen. Iedereen weet dat de fans van Millwall gepassioneerd zijn."

Lees ook: 'Flemming door transfer in rijtje met Van Bommel en Schuurs'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Morris
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Willwall 😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen