Romano over de Haller-deal tussen Ajax en Dortmund: 'Are on it'

21 juni 2022, 09:17   Bijgewerkt: 29 december 2022, 11:36

Borussia Dortmund is nog altijd vol vertrouwen dat het [a,https://www.footballtransfers.com/nl/spelers/sebastien-haller,_blank,Sébastien Haller] gaat binnenhalen op de transfermarkt. Hoewel het openingsbod van 33 miljoen euro werd afgewezen door de Amsterdammers, ligt een spoedige deal nog altijd voor de hand.

Ook transferspecialist Fabrizio Romano heeft in navolging van BILD, De Telegraaf en Voetbal International melding gemaakt van de aanstaande overgang en het feit dat de gesprekken nog gaande zijn. Volgens de journalist is het eerste bod van 33 miljoen euro inderdaad afgewezen, maar is daarmee de deal nog altijd allesbehalve van de baan.

'Borussia Dortmund are on it', schrijft hij onder meer in zijn tweet over de transfer van Haller. Een persoonlijk akkoord met Haller gaat er volgens Romano zeker komen en de gesprekken tussen de kampioen van Nederland afgelopen seizoen en BVB zijn nog altijd in volle gang over de transfersom en eventuele bonussen. Het verschil tussen vraag en aanbod is enigszins beperkt, waardoor er relatief snel een akkoord wordt verwacht. 

Lees ookKan Ajax nóg meer krijgen voor Haller? "Ze staan heel sterk"

Opvolger Haaland

Borussia Dortmund is naarstig op zoek naar een vervanger van de Noorse spits Erling Haaland, die naar Manchester City is vertrokken. Met Haller halen ze een aanvaller die afgelopen seizoen furore maakte in de Champions League – onder meer tegen BVB. Ook in de Bundesliga heeft de Fransman een succesvol verleden bij Eintracht Frankfurt.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen