Ten Hag hoopt op Asensio, Liverpool heeft rechtsback binnen

19 juni 2022, 12:16   Bijgewerkt: 19 juni 2022, 12:23

Wordt niet Frenkie de Jong maar Marco Asensio (26) de eerste aanwinst van Erik ten Hag bij Manchester United? De aanvaller van Real Madrid komt in de Spaanse hoofdstad niet in aanmerking voor een basisplaats en kan daarom op belangstelling uit Engeland rekenen. Ook Liverpool zou hem dolgraag willen hebben namelijk.

Dat schrijft het Spaanse AS althans. Liverpool zou in hem de vervanger zien van de naar Bayern München vertrekkende Sadio Mané. Real Madrid zou zo'n veertig miljoen euro willen vangen voor de international van Spanje. Ook Ten Hag zou de buitenspeler graag willen binnenhengelen om voorin meer opties te krijgen.

Dat zou voor Manchester United dan de eerste aanwinst zijn onder Ten Hag, tot dusver vertrokken er alleen spelers. Frenkie de Jong is echter het grootste transfertarget van Manchester United. Asensio werd opgeleid door Real Mallorca en stapte vlak voor na doorbraak over de Madrileense grootmacht, voor wie hij 235 officiële wedstrijden speelde. 

Lees ook: 'Frenkie-transfer bepalend voor Manchester United-strategie'

Liverpool haalt Ramsay

Liverpool is sowieso erg bedrijvig op de transfermarkt, want in navolging van Darwin Nunez, die overkwam van Benfica, hebben The Reds zondagmiddag Calvin Ramsay (18) gepresenteerd. De rechtsback komt voor een kleine vijf miljoen euro over van het Schotse Aberdeen en tekent een langdurig contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen