Hoge standaard Ten Hag kan op goedkeuring De Gea rekenen

14 juli 2022, 23:05
Hoge standaard Ten Hag kan op goedkeuring De Gea rekenen

Erik ten Hag maakt indruk in zijn eerste werkweken bij Manchester United. Volgens David de Gea hanteert de Nederlandse trainer een zeer hoge standaard, wat het niveau ten goede komt.

In gesprek met het clubkanaal geeft De Gea aan dat hem duidelijk is geworden dat Ten Hag '100 procent' weet wat hij wil. "Hij weet hoe hij wil spelen, geeft het team veel informatie en is gedetailleerd. Hij heeft ook enkele regels ingesteld, binnen en buiten het veld. Dat is wat we nodig hebben, ook om op het veld te weten wat we moeten doen."

De Gea is zeker niet de eerste speler van Manchester United die zich lovend uitlaat over Ten Hag. Onder meer Harry Maguire, Fred en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/404366/ten-hag-zorgt-voor-optimisme-bij-united-dat-is-veelbelovend/,_blank,Scott McTominay] gingen hem voor. "Het hele team werkt hard. De sessies met de trainer zijn zeer intens, hij weet heel duidelijk wat hij wil en geeft veel informatie, maar met de tijd die we hier hebben (de selectie van Manchester United is op trainingskamp in Thailand en Australië) komt de boodschap aan."

Manchester United begon de voorbereiding dinsdag met een 4-0 overwinning op Liverpool. Vrijdag staat het oefenduel met Melbourne Victory op het programma. "Iedereen is gefocust op het voetbal en ik heb nu al heel goede dingen gezien", aldus De Gea.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen