Hyballa moet opnieuw spullen pakken na ultrakort avontuur

28 juli 2022, 11:45

Peter Hyballa kan alweer op zoek naar een nieuwe werkgever. De samenwerking tussen de 46-jarige trainer en AS Trencín is ten einde gekomen. En dat terwijl Hyballa nog maar iets meer dan een maand werkzaam was in Slowakije.

Hyballa werd in juni aangesteld door Trencín. In totaal speelden de Slowaken slechts twee officiële wedstrijden onder de Duitse trainer. In de eerste speelronde werd er gelijkgespeeld tegen MSK Zilina (0-0), afgelopen weekend eindigde de ontmoeting met Slovan Bratislava in een harde nederlaag (4-0).

Trencín meldt via de officiële kanalen dat de wegen van de club en trainer na een evaluatie van de huidige situatie scheiden. Voor Hyballa betekent het alweer zijn vierde mislukte avontuur na zijn korte periode bij NAC Breda in 2020. Bij Wisla Kraków en Türkgücü München werd hij ontslagen, bij Esbjerg fB stapte hij zelf op na een ruzie met de spelersgroep.

Het is Hyballa tot op heden niet gelukt om voor langere tijd ergens aan te blijven als hoofdtrainer. In Nederland was de trainer niet alleen voor NAC, maar ook voor NEC werkzaam. De fanatieke coach stond in het seizoen 2016/17 aan het roer in Nijmegen en werd vlak voor het einde van het seizoen ontslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen