Lang kan transfer na blessure-update wel op zijn buik schrijven

22 augustus 2022, 20:43
Foto: © ProShots

Noa Lang kan een zomers vertrek bij Club Brugge wel uit het hoofd kunnen zetten. Door een enkelblessure lijkt een transfer onwaarschijnlijk.

Lang kwam afgelopen zondag als invaller in actie voor Club Brugge tegen KV Kortrijk (2-1). Het werd een kort optreden, want al na vijf minuten moest de Nederlandse aanvaller zich vanwege een blessure aan zijn enkel laten vervangen.

Trainer Carl Hoefkens zei na afloop zich 'ernstige zorgen' te maken over de blessure van Lang. Deze maandag is meer duidelijk geworden over de kwetsuur. Volgens diverse Belgische media staat Lang door de blessure vier tot zes weken aan de kant. Daardoor lijkt een transfer in de laatste anderhalve week van de zomerse transferperiode onwaarschijnlijk.

De kans dat Lang nog een transfer zou maken, was al niet zo groot. De aanvaller achtte zichzelf rijp voor een stap hogerop en werd aan diverse clubs gelinkt, maar de interesse werd nooit geconcretiseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen