Erik ten Hag lyrisch over Man United: "Spirit is indrukwekkend"

4 september 2022, 20:13

Erik ten Hag heeft na een matige start de smaak te pakken bij Manchester United. De Nederlandse coach versloeg met zijn Engelse ploeg ook Arsenal (3-1) en klimt daarmee langzaam naar de top van de Premier League. Ten Hag was trots op het optreden van zijn ploeg.

"We zijn blij en tevreden met de overwinning, ook de prestatie tegen een echt goed team. We speelden echt goed", verklaarde de Nederlandse oefenmeester na afloop tegenover de BBC. "De spirit van dit team is indrukwekkend. Ze kunnen omgaan met tegenslagen. Het is echt geweldig en laat onze mentaliteit goed zien. We zijn echt verbeterd op dat gebied."

Lees ook: Antony en Rashford bezorgen United en Ten Hag zege op Arsenal

Ten Hag zag dat zijn ploeg het lastig had tegen de Londenaren. "Je kunt zien dat Arsenal al langer samen is, ze hebben meer routiniers. Onze teamgeest heeft ons de overwinning gebracht. We kunnen nog steeds dingen beter doen, we moeten soms rustiger zijn aan de bal. Maar ik ben erg trots."

De doelpunten van Manchester United kwamen uiteindelijk van Marcus Rashford (twee) en miljoenenaankoop Antony. "Ze speelden allebei geweldig, een voortdurende dreiging. Aanvallend zijn we echt heel sterk. We zijn creatief en hebben snelheid. Dit is de eerste keer dat ze samen hebben gespeeld en deze prestatie is geweldig om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen