'Geen gesprekken tussen Man United en gratis ex-PSV'er over komst'

14 september 2022, 16:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United heeft volgens diverse Engelse media belangstelling in de transfervrije Santiago Arias, maar de Colombiaanse rechtsback is momenteel niet in gesprek met de topclub over een transfer. Het gerucht wordt naar het rijk der fabelen gewezen.

Dat meldt het Colombiaanse Win Sports TV op basis van gesprekken met de zaakwaarnemers en advocaten van de verdediger. De voormalig rechtsback van PSV is na zijn vertrek bij Atlético Madrid transfervrij op te pikken. Het maakte Arias een interessante optie voor Manchester United, dat nog naarstig op zoek was naar een nieuwe vleugelverdediger.

Omdat de markt is gesloten, richtte United zich op de transfervrije opties. Daarvan diende Arias zich aan. Erik ten Hag leek de komst van de Colombiaan te zien zitten, maar er zijn volgens zijn zaakwaarnemers geen gesprekken gaande. Desondanks is de verdediger naarstig op zoek naar een nieuwe werkgever.

Ten Hag heeft bij United de beschikking over twee mogelijkheden voor de rechtsbackpositie: Diogo Dalot en Aaron Wan-Bissaka. Eerstgenoemde is tijdens de start van dit seizoen basisspeler. Wan-Bissaka is er ondanks zijn hoge transfersom niet in geslaagd om zijn waarde te bewijzen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen