Ten Hag nog kritisch op Antony: "Zal hij hard voor moeten werken"

5 september 2022, 09:33   Bijgewerkt: 5 september 2022, 09:38

Erik ten Hag heeft genoten van de eerste minuten van Antony in het shirt van Manchester United. De ex-speler van Ajax mocht zondagavond in de basis starten tegen Arsenal (3-1 overwinning) en was meteen trefzeker. Dat kwam voor Ten Hag echter niet als een grote verrassing.

Antony werd vorige week door United overgenomen van Ajax en mocht zich zondag voor de eerste keer laten zien op Old Trafford. "Ik weet wat voor gevaar hij kan zijn voor de verdediging van de tegenstander", vertelde Ten Hag op het perspraatje na het duel met Arsenal. "Voor de wedstrijd heb ik ook al verteld dat we dit echt nodig hadden voor onze rechterkant. Met zijn snelheid, dribbels en manier van druk zetten kan hij van grote waarde zijn. Dat hebben we vandaag al kunnen zien."

Bekijk ook: Antony slaat meteen toe en treedt in voetsporen Van de Beek

Ten Hag besloot opnieuw zonder Cristiano Ronaldo te beginnen voor eigen publiek. De superster uit Portugal mocht in de tweede helft de moegestreden Antony aflossen. "Ik heb ook gezien dat hij nog wat kracht mist, omdat hij wat trainingen heeft gemist. Daarnaast was hij geblesseerd tijdens de voorbereiding. Toch konden we vandaag allemaal zijn potentie zien. Hij zal erg hard moeten werken om aan de intensiteit van de Premier League te wennen. Het is geweldig dat hij meteen heeft gescoord."

Manchester United heeft zich teruggeknokt

Na de dramatische start van de competitie is United inmiddels helemaal terug in de Premier League. De ploeg van Ten Hag heeft na zes wedstrijden twaalf punten. Dat betekent dat het verschil met koploper Arsenal nog maar drie punten bedraagt. Aanstaande donderdag neemt Ten Hag het met zijn manschappen in de groepsfase van de Europa League op tegen het Spaanse Real Sociedad. Daarna gaat de reis naar Londen, waar aanstaande zondag een wedstrijd tegen Crystal Palace op de planning staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen