Uitgerekend Miedema schiet CL-droom Ajax Vrouwen aan diggelen

28 september 2022, 20:56   Bijgewerkt: 28 september 2022, 22:45
Uitgerekend Miedema schiet CL-droom Ajax Vrouwen aan diggelen

Ajax Vrouwen is er niet in geslaagd om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken. De Amsterdammers verslikten zich in de voorronde van het toptoernooi in Arsenal, waar uitgerekend de Nederlandse Vivianne Miedema uitgroeide tot speelster van de wedstrijd. Arsenal boekte een 0-1 overwinning.

Na zeventig minuten kreeg de topscorer aller tijden de bal voor de voeten. Miedema twijfelde geen seconde en ramde op overtuigende wijze raak. Daarmee bracht ze haar ploeg over twee duels op een 2-2 voorsprong. Ajax kwam tijdens het heenduel nog op het laatste moment langszij dankzij een gelijkmaker van Romée Leuchter. Een nieuwe heldenrol bleef uit voor de spits.

De wedstrijdbal mocht namelijk mee met Miedema, die haar status als topspits bevestigde door de Champions League-droom van haar ploeg in leven te houden. Miedema was dit seizoen namens Arsenal alweer goed voor drie doelpunten in alle competities.

Ook vorig jaar slaagde Ajax er niet in om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
avatar

😀😀Heerlijk toch...😀😀

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen