Treurig: Noussair Mazraoui in eerste WK-duel met brancard van het veld

23 november 2022, 12:28   Bijgewerkt: 23 november 2022, 14:19

Noussair Mazraoui heeft geen fijne herinneringen overgehouden aan de eerste wedstrijd van het WK in Qatar. De voormalig Ajacied kreeg een basisplaats bij Marokko, maar moest zich in de tweede helft laten wisselen. De back had last van zijn heup en werd zelfs met een brancard van het veld gedragen.

Mazraoui kreeg vroeg in de tweede helft een kans om de score te openen tegen Kroatië. Na een voorzet vanaf de rechterkant probeerde de voormalig Ajax-verdediger de bal langs de keeper te koppen, maar zijn inzet eindigde op de handschoenen van Dominik Livakovic. Na zijn kopbal kwam Mazraoui lelijk neer. Even leek hij het tot het einde van de wedstrijd te willen proberen, maar de pijn was toch te heftig.

Daardoor werd Mazraoui, die als linksback begon vanwege de aanwezigheid van Paris Saint-Germain-rechtsachter Achraf Hakimi, na een uur spelen naar de kant gehaald. Het is een nieuwe domper voor de verdediger, die de laatste jaren al regelmatig met blessureleed kampte. Vorig seizoen ontbrak de huidige verdediger van Bayern München nog even met een oogblessure.

De verdediger maakte onlangs na maanden zijn rentree in de Marokkaanse ploeg. Mazraoui leefde lange tijd in onmin met bondscoach Vahid Halilhodžic, die afgelopen zomer werd ontslagen. Ook Hakim Ziyech staat in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen