Evra niet blij met CR7-exit bij United: "Het is triest hoe het is geëindigd"

29 december 2022, 09:15

Met bijna vierhonderd wedstrijden is Patrice Evra een van de grootste clublegendes van Manchester United. Het rumoerige vertrek van mede-legende Cristiano Ronaldo doet de Fransman pijn. "Het is triest hoe het is geëindigd", aldus de Franse linksback tegenover Marca

"Laten we niet vergeten wat Cristiano voor de club heeft betekend. Hij is een van de beste spelers die voor Manchester United heeft gespeeld, maar het is triest hoe hij is geëindigd", aldus Evra over het vertrek van CR7 bij de Red Devils. Volgens de Fransman kan Bruno Fernandes nu de grote man worden bij United. "Bruno Fernandes moet de hoofdrolspeler zijn en dat voel je nu Ronaldo er niet meer is, je beseft dat hij weer de baas is."

Lees ook: 'Ten Hag gefrustreerd na mislopen Gakpo

De soap over Ronaldo, het incident met Ten Hag en daarna de ontbinding van zijn contract is ons inmiddels allemaal wel bekend. Tijdens het WK heeft Ronaldo geprobeerd te laten zien wat hij nog waard is, het Saoedische Al-Nassr lijkt wel ogen en oren te hebben naar zijn diensten. United begon de competitie na de WK-break met een zakelijke overwinning op Nottingham Forrest.

Normaalgesproken zou een club niet blij zijn als ze een sterspeler als Ronaldo kwijt zouden raken, maar United treurt er niet om. Met Antony, Marcus Rashford, Alejandro Garnacho en Anthony Martial staan er al een aantal nieuwe aanvallers klaar om de gevallen sterspeler zijn rol over te nemen op Old Trafford. Op oudjaarsdag speelt Manchester United de laatste competitiewedstrijd van het jaar, op bezoek bij Wolverhampton. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen