Noppert denkt na sterk WK niet aan transfer en vervolg als international

11 december 2022, 09:39
Noppert denkt na sterk WK niet aan transfer en vervolg als international

Andries Noppert weet niet of hij ook onder bondscoach Ronald Koeman een kans krijgt bij het Nederlands elftal. De 28-jarige sluitpost beleefde persoonlijk een sterk wereldkampioenschap, maar dat geeft volgens hem geen garanties op een vervolg. 

"Misschien was dit wel de laatste keer. Ja, dat was mijn gedachte na de wedstrijd tegen Argentinië", zei de keeper na afloop in gesprek met NU.nl. "Dat is toch ook niet gek als je bedenkt waar ik vandaan kom?" Het is ook niet dat Noppert daar nu al van wakker ligt. "Ik ga nu eerst thuis genieten met het gezin. Ik heb twee weken vrij, maar die ga ik niet volmaken. Over anderhalve week wil ik weer starten bij Heerenveen."

Het is echter maar de vraag of Noppert daar wel aan de slag gaat. De boomlange keeper heeft zich in de kijker gespeeld van diverse clubs, waaronder het Spaanse Real Betis. "Ik denk nu niet aan een transfer, ik zie wel wat gebeurt de komende tijd. Of mijn leven anders wordt? Het belangrijkste is dat ik met beide benen op de grond blijf staan en ik denk dat dat wel gaat lukken."

Johan Derksen deed deze week nog een oproep aan Ajax. "Zij moeten hem meteen halen. Hij heeft geen fout gemaakt op het WK." Ook Dick Advocaat juichte toe dat de Amsterdammers een bod zouden uitbrengen. Ajax heeft momenteel onder de lat de keuze uit Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter.

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Hij past prima in het rijtje . Scherpen 2.0

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Het zit je best hoog he?

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Jouw ook als het straks doorgaat 😁

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Hij is lekker nuchter, bij Ajax zal die beter worden met zijn mentaliteit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen