PSV heeft in aanloop naar herstart nog 4 spelers in ziekenboeg

21 december 2022, 17:36

PSV-coach Ruud van Nistelrooij heeft nog niet de beschikking over zijn complete spelersselectie. De oefenmeester van de Eindhovense topclub moet het tijdens het trainingskamp in het Spaanse Marbella nog stellen zonder de een geblesseerd viertal.

Volgens het Eindhovens Dagblad trainden Marco van Ginkel, Sávio, Johan Bakayoko en Olivier Boscagli nog apart van de groep. Laatstgenoemde staat al maanden aan de kant met een slepende knieblessure, maar is hard op de weg terug. De verwachting is dat de Fransman tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft de laatste stappen in zijn herstel kan zetten.

Door de blessures bij Bakayoko en Sávio is de bezetting op de flanken momenteel flinterdun, ook omdat Cody Gakpo pas net klaar is met het WK en volop in verband gebracht wordt met een transfer. Van Nistelrooij zal mede daarom hopen dat hij in de tweede seizoenshelft weer volledig kan beschikken over Noni Madueke, die al maanden wordt geteisterd door blessures.

PSV verblijft momenteel in Marbella voor een trainingskamp. Volgende week vrijdag oefent de nummer twee van Nederland tegen de Italiaanse landskampioen AC Milan. PSV hervat de competitie op 7 januari tegen Sparta.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen