WK-uitblinker Ounahi spreekt zich uit over aanstaande transfer

23 december 2022, 22:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Azzedine Ounahi lijkt zijn laatste wedstrijd voor Angers SCO te hebben gespeeld. De middenvelder speelde een fantastisch WK namens Marokko en wordt begeerd door grote clubs uit heel Europa. Ounahi gaat er stiekem al een beetje van uit dat hij 2023 gaat beginnen in het shirt van een nieuwe werkgever.

Ounahi was een van de grote namen aan de zijde van Marokko, dat vierde werd op het WK. "Angers heeft mij de kans gegeven om naar het WK te gaan en me te laten zien aan de wereld", aldus Ounahi op de website van de Fransen. "De club is een belangrijk onderdeel van mijn carrière. We weten allemaal dat er geïnteresseerde clubs zijn en ik zal een beslissing moeten nemen. Hoe dat zal aflopen weet ik nu nog niet. Dat gaan we de komende weken zien. Ik heb dagelijks contact met onze voorzitter en wil de juiste keuze maken."

Lees ook: Ajax krijgt slecht nieuws over Ziyech: "Geduld hebben bij Chelsea"

De 22-jarige middenvelder zal niet zomaar naar de eerste de beste club met belangstelling verkassen. "Het sportieve plaatje is voor mij belangrijk. Ik heb geen favoriete competitie of favoriete club. Ik kijk vooral naar de kansen die ik bij een club kan krijgen. Ik moet daar natuurlijk wel nieuwe stappen kunnen maken in mijn loopbaan. Misschien vertrek ik wel in januari, maar het zou ook kunnen dat ik blijf om Angers verder te helpen. Dan kan ik in de zomer alsnog een mooie transfer maken."

Premier League of Serie A

De mogelijkheden voor Ounahi zijn breed. Hij speelde tot op heden alleen in Frankrijk en Olympique Marseille wil hem graag in de Ligue 1 houden. Daarnaast houden ook Leicester City en SSC Napoli de situatie van de Marokkaan nauwlettend in de gaten. Angers gaat hoe dan ook een flinke smak geld overhouden aan een mogelijke transfer van Ounahi. Hij heeft namelijk nog een contract tot de zomer van 2026. De vraagprijs van de huidige hekkensluiter van de Ligue 1 is niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen