'Feyenoord ziet vervanger Trauner in Frankrijk; ook interesse Ajax'

3 januari 2023, 19:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ismaël Doukouré staat naar verluidt op het verlanglijstje van Feyenoord en Ajax. De talentvolle centrumverdediger van RC Strasbourg wordt daarnaast ook gevolgd door Eintracht Frankurt. Feyenoord is zoals bekend op zoek naar een vervanger voor de geblesseerde sterkhouder Gernot Trauner.

Het nieuws over Doukouré werd dinsdagavond naar buiten gebracht door 1908.nl en het Franse medium RMC Sport. De 19-jarige Doukouré speelde onlangs nog tegen Feyenoord op het trainingskamp in Portugal. Destijds mocht de talentvolle verdediger invallen en wisten de Rotterdammers met 0-1 te winnen. Feyenoord heeft zich overigens nog niet gemeld bij Strasbourg, waar Doukouré nog tot medio 2026 vastligt.

Lees ook: Feyenoord gaat voor twee posities de winterse transfermarkt op

Doukouré werd geboren in Lille en daar speelde hij jarenlang in de jeugdopleiding van Lille OSC. In 2017 liet hij die club echter achter zich voor een avontuur bij Valenciennes. Namens die club maakte hij uiteindelijk ook zijn eerste minuten in het betaald voetbal. Een jaar geleden vertrok hij naar Strasbourg en daar tekende hij een contract voor de duur van vierenhalf jaar. Dit seizoen speelde hij acht wedstrijden in de Ligue 1.

Gernot Trauner

Aanstaande zondag (12.15 uur) begint koploper Feyenoord het nieuwe jaar met een bezoekje aan FC Utrecht. In januari zal de lijstaanvoerder de transfermarkt op gaan om de selectie te versterken. Naast Trauner lijkt ook middenvelder Quinten Timber namelijk een tijdje uit de roulatie. Trainer Arne Slot wil dus zowel in de achterhoede als op het middenveld een extra optie. Het is de vraag of dat haalbaar is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer een bijdehante actie, alweer te laat nieuws net naar buiten en Ajax zegt bedankt

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tegenwoordig is niks meer een geheim toch . Goeie jonge spelers staan op de radar van velen clubs. Het gaat eraan liggen hoe graag een club een speler wil

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen