Heerenveen en Emmen vinden verdedigende versterking

26 januari 2023, 20:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De weg naar sc Heerenveen ligt definitief open voor routinier Jeffrey Bruma (31). De verdediger moest nog wat papierwerk in orde maken voor hij zijn overgang kon rondmaken, maar dat is inmiddels vrijwel volledig gebeurd. Zodoende is de verwachting dat hij spoedig tekent in het Abe Lenstra Stadion.

Dat schrijft journalist Rik Elfrink althans over de situatie van Bruma, die momenteel gekeurd zou worden bij sc Heerenveen. De voormalig verdediger van PSV hoopt zo snel mogelijk aan te sluiten bij zijn nieuwe werkgever, die daarmee FC Groningen aftroeft. Zij hadden ook belangstelling in de komst van Bruma, die geen grote rol meer speelde bij zijn huidige Kasimpasa.

FC Groningen zag in hem de vervanger van de naar Feyenoord vertrokken Neraysho Kasanwirjo, maar bij sc Heerenveen gaat Bruma de geblesseerde Sven van Beek vervangen. Of er een transfersom om tafel komt voor Bruma, wiens verbintenis na dit seizoen afloopt bij Kasimpasa, is niet bekend. Ook verdere contractdetails zijn nog niet naar buiten gekomen. 

Lees ook: 'Heuse leegloop bij PSV: opnieuw aanvaller in de belangstelling'

FC Emmen shopt bij PSV

Niet alleen bij sc Heerenveen is een verdedigende versterking aanstaande, ook FC Emmen kan spoedig achterin een versterking verwelkomen. Zij halen Dennis Vos (21) op bij PSV, die als captain van Jong PSV niet echt perspectief heeft op een doorbraak in Eindhoven. Daardoor laat PSV hem naar Drenthe vertrekken: het is niet duidelijk of er een transfersom wordt betaald. Vos speelde vorig seizoen één officiële wedstrijd voor de hoofdmacht van PSV.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen